Noutate absoluta pe piata beauty din Romania

INLIGHT - vacuum assisted light o noua abordare a epilarii definitive


Noutatea absoluta consta in utilizarea simultana a doua tehnologii: lumina pulsata calibrata si vacuum .
Beneficiile sistemului "Vacuum Assisted":
- mareste rapiditatea tratamentelor
- aplicatiile nu necesita geluri cu actiune crio
- tratamente nedureroase
- tratamente mai sigure fata de alte tratamente care utiizeaza lumina pulsata da rezultate exceptionale pe zone mari de tratament
- eficienta dubla (epilare + masaj)
Sistemul de aspiratie (vacuum) integrat in manipol aspira pielea înainte de emisia de lumină. Se obține o reducere a densității volumetrice a melanosomilor epidermei, care contracarează absorbția optică prin aer. Atunci când receptorii pielii percep efectul de aspiratie , anumite terminatii nervoase cu conductie rapida în percepția presiunii, transmit un semnal la nivelul coloanei vertebrale, semnal care blochează activarea sinapselor neurale care transmit influxul nervos la creier. În acest fel aspirația pielii inainte de emisia de lumina( vacuum) face tratamentul de epilare mult mai plăcut, nedureros în comparație cu alte tratamente de epilare ( laser sau lumina pulsata).


Componente INLIGHT:


- generatorul de lumina pulsata
- lampada xenon
- sistem de aspiratie integrat in manipol
- sistem de racire cu apa cu circuit inchis pentru lampa
- sistem de racire la contact
- filtre cut-off in borosilicat
- PCCD - generator de curent constant


Bazat pe o proiectare de avangarda , aparatul INLIGHT oferă diferite inovații tehnologice. Puternic și versatil, genereaza o fluență care ajunge la un maximum 25 J/cm2.Generatorul de lumină pulsata calibrata este usor de utilizat, comenzile sunt la îndemână iar informațiile referitoare la tratamente sunt intuitive și afișate în mod clar pe monitorul color.

Filtre Cut-Off in borosilicat

Diversele aplicatii oferite de aparatul INLIGHT necesita utilizarea de filtre speciale numite filtre Cut-Off.Filtrele Cut-Off sunt utilizate în mod normal ca filtre de emisie în cazul în care este necesar un anumit range de lungimi de undă .Aceste filtre blocheaza absorbția radiațiilor luminoase nedorite și permit trecerea radiatiilor luminoasepe cu un interval îngust de frecvențe . Foarte simplu, prin selectarea diferitelor filtre, aparatul INLIGHT trateaza în mod eficient o mare varietate de inestetisme ale pielii . Acest lucru face aparatul InLight foarte versatil permițând rezultate progresive și în acelasi timp reducerea efectelor secundare.Aparatul INLiGHT este dotat cu sistem de racire cu apa cu circulație forțată și continuă , dispunind de un sistem de răcire hidraulic. Pentru o răcire mai eficientă este asistat de un radiator și un sistem de ventilatie eficient.De asemenea, și foarte important, sistemul de răcire cu circuit închis permite o conservare optimă a lămpii Xenon și o aplicație sigură a tratamentului.Alte aparate de epilare definitiva existente în prezent pe piață sunt dotate cu sisteme de răcire cu aer, s-a dovedi tinsa că astfel de sisteme de racire produc o supraîncălzire a lampii și implicit deteriorarea performanțelor aparatului.Piesa de mână ergonomică Inlight integrează lampa, camera reflectorizanta acoperita cu platină, filtrul, conexiunea electrică, cavitatea cu sistem de racire cu circuit inchis și răcirea termoelectrica de pe aplicator.

Manipolul INLIGHT dispune de asemenea, de o răcire suplimentară a zonei de contact cu pielea cu 4 celule Peltier. Această garanteaza un tratament mai confortabil și este foarte util mai ales atunci când se tratează zone mari ale corpului.

PCCD- generator de curent constant
Generatorul de curent constant al aparatului INLIGHT a fost proiectat pentru a garanta un flux de curent omogen.Inovatia consta intr-un sistem electronic care furnizeaza emisii stabile de curent pentru a garanta protectia lampii.Se asigura astfel o emisie constanta de curent pe toata durata impulsului (100 microsecunde - 50 milisecunde).
Deoarece impulsul produs e uniform, densitatea curentului care alimenteaza lampa e constanta, favorizeaza astfel o emisie spectrala uniforma pe toata durata impulsului creind un efect de incalzire mult mai eficient, marind considerabil rezultatul clinic.

Caracteristici tehnice generale
Tensiune de alimentare 230 VAC ± 10 % - 50 / 60 Hz
Putere Massima 2000 W
Fuzibili 2 x F10A 400 V
Clasa de siguranta I BF
Dimensiuni [L x P x A] 440 x 540 x 350mm
Greutate maxima cu manipol 40 Kg
Manipol Lumina Pulsata
Lampa Xenon
Filtre lungimi de unda ( cut-off) 600÷1100nm - 695÷1100nm - 755÷1100nm
600÷950nm - 650÷950nm
Fluenta Maxima 26J/cm2
Durata Impuls Da 5 a 40 ms
Frecventa ripetare de la 1- 3 Hz
Fractionare Impuls de la 1 - 5
Dimensiune spot 10x50mm
Sistem de racire Celle di Peltier < 10°C
Aspiratie maxima impulsat 66.7 kPaEPILAT IPL PALOMAR / ZONAPRET/ SEDINTAFRECVENTA 
MUSTATA70 RON1SED/4 SAPT
BIKINI (INGHINAL PARTIAL) 130 RON1SED/8-10 SAPT
INGHINAL INTEGRAL260 RON1SED/8-10 SAPT
FESE250 RON1SED/8-10 SAPT
PERIANAL140 RON1SED/8-10 SAPT
GAMBE/COAPSE420 RON1SED/8-10 SAPT
PICIOARE INTEGRAL 680 RON1SED/8-10 SAPT
BARBIE100 RON1SED/4 SAPT
INTREAGA FATA 200 RON1SED/4 SAPT
AMBII OBRAJI 180 RON1SED/4 SAPT
PERCIUNI100 RON1SED/4 SAPT
CEAFA140 RON1SED/4 SAPT
GAT140 RON1SED/4 SAPT
UMERI350 RON1SED/6-8 SAPT
SPATE INTEGRAL550 RON1SED/6-8 SAPT
SPATE PARTEA INFERIOARA350 RON1SED/6-8 SAPT
PIEPT BARBATI400 RON1SED/6-8 SAPT
ABDOMEN250 RON1SED/6-8 SAPT
LINIA ALBA70 RON1SED/6-8 SAPT
ANTEBRATE300 RON1SED/6-8 SAPT
BRATE INTEGRAL500 RON1SED/6-8 SAPT
AXILA140 RON1SED/6-8 SAPT
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.